Το ποδόσφαιρο στο Λεκανοπέδιο

Στιγμιότυπα από την ιστορία του ποδοσφαίρου στο Λεκανοπέδιο της Αττικής από τις απαρχές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) και όχι μόνον. Σωματεία, διοργανώσεις, αξιοσημείωτα και παράξενα. Σύλλογοι και παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις τοπικές κατηγορίες αλλά και στις Εθνικές κατηγορίες.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Σφαγή" στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού!

Αιγάλεω Α.Ο.: Με 23 συμμετοχές στην Α΄Εθνική,
είναι το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία
Ιδιαίτερη δυσκολία, όσον αφορά στα προγνωστικά για τον τίτλο του πρωταθλητή, θα έχει όποιος επιχειρήσει να κρίνει πρόωρα ποια ομάδα ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει στον όγδοο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, όπου συμμετέχουν τελικά 11 σύλλογοι, ύστερα από παραιτήσεις νησιωτικών σωματείων.

Στον αμφίρροπο αυτό όμιλο θα λάβουν μέρος δέκα αθηναϊκά σωματεία και ο Αιολικός Μυτιλήνης και θα υπάρχει ρεπό κάθε αγωνιστική.

Από την περσινή Football League 2 (Νότιος Όμιλος Γ΄ Εθνικής) προέρχονται ο Ηλυσιακός και ο Π.Α.Ο. Ρουφ. Από την Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αθηνών έχουμε τις συμμετοχές των πρωταθλητών Ιάσονα Ιλίου και Α.Ο. Πεύκης. Τέλος, από τη χρονιά που πέρασε, στην κατηγορία είχαν παραμείνει ο Ελπιδοφόρος (πλέον "Κηφισιά", μετά τη συγχώνευση με τον "Α.Π.Ο.Κ."), το Αιγάλεω (για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα παίξει στο Περιφερειακό), η Νέα Ιωνία, ο Άγιαξ Ταύρου, ο Α.Ο. Περιστερίου και οι Τράχωνες Αλίμου.

1 σχόλιο:

  1. Αξίζει να επισημανθεί ότι πιθανόν να υπάρξει και ενδέκατη αθηναϊκή ομάδα στον όγδοο όμιλο, συγκεκριμένα ο Εθνικός Αστέρας Καισαριανής, ο οποίος πιθανόν να μη συμμετάσχει ως ΠΑΕ στην Γ΄ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή